Servicii Resort David

Cazare

Resort David Rucar dispune de 26 de camere, distribuite in 2 pensiuni, una de 18 camere si una de 8 camere. Cazarea se face in camere duble cu paturi matrimoniale (capacitate 21 de camere) si in camere duble cu paturi twin (capacitate 8 camere). Camerele au fost proiectate pentru a oferii spatii generoase, luminoase si deosebit decorate, care va intampina si va asteapta sa profitati de acest loc.

cazare rucar resort david

Restaurant

Restaurantul este deservit de o bucatarie utilata profesional si de personal calificat, restaurantul fiind unul cu circuit inchis si se adreseaza numai oaspetilor nostri. Preparatele servite in restaurantul propriu sunt pregatite cu pricepere si suflet, cu ingrediente si produse naturiste din zona traditionala Rucar. Indiferent de alegere meniului, va veti aminti cu drag de gustul autentic al bucatelor si de ambianta.

Restaurant Rucar Cazare

Sala de conferinte

Pentru grupurile care au ca scop activitati de training, intalniri de afaceri, prezentari de produs, seminarii, etc, Resort David pune la dispozitie sala de conferinte dotata cu aparatura profesionala,  cu flipchart, proiector, TV, DVD, televizor, Internet.

 

Team-building-uri

Pentru ca suntem situati intr-o zona pitoreasca de munte, natura va va oferi cadrul ideal pentru cele mai frumoase intalniri alaturi de colegi pentru actiuni de team-building: teren de tenis, teren de fotbal multifunctional dotat cu gazon artificial, paint-ball, tiroliana, rappel, plimbari cu buggy, deplasari offroad cu masini 4x4 etc. Toate acestea le putem organiza cu colaboratorii nostrii profesionisti care sa asigure reusita unui asemenea eveniment.

Sala de conferinte Rucar

Sport

In cadrul resortului, veti gasi pentru petrecerea timpului dvs. liber 1 teren de tenis de camp, un teren de fotbal cu gazon artificial, altele.

Timp liber Resort David