Oferta 1 Mai Pensiune Rucar

30.04 - 02.05 | 2 nopti cazare cu mese incluse 2200 lei / sejur / familie/2 adulti

Cazare cu pensiune completa mic dejun, pranz, cina.

Pensiunea David imbina cu maiestrie traditia si produsele naturale din ferma proprie astfel dvs.veti descoperii gustul rafinat al retetelor romanesti si traditionale 100%.

2 nopti cazare (30.04 - 02.05). 2200 lei / 2 adulti / sejur.

Sunt incluse in pachet:
Intrare 30.04.2024 cu masa cina.
01.05.2024: mic dejun, pranz si cina.
02.05.2024: mic dejun.
 
Tarife copii:
0-3 ani - GRATUIT
4-7 ani - cazare in camera/pat cu parintii GRATUIT, tarife / mese / sejur: 120.00 lei. Pat suplimentar 150.00 lei/sejur cu mic dejun inclus-optional.
08-10 ani - cazare in camera/pat cu parintii GRATUIT, tarife / mese / sejur: 190.00 lei. Pat suplimentar 150.00 lei/sejur cu mic dejun-optional.
11-14 ani - cazare in camera/pat cu parintii GRATUIT, tarife / mese / sejur: 220.00 lei. Pat suplimentar 150.00 lei/sejur cu mic dejun-optional.
15-17 ani - cazare in camera/pat cu parintii GRATUIT, tarife / mese / sejur: 320.00 lei. Pat suplimentar 150.00 lei/sejur cu mic dejun-optional.

Propuneri petrecere timp liber

 

Culoarul Rucar - Bran este unul plin de istorie si insemnatate. Pensiunea David ofera turistilor un ambient relaxant si modern dar nu uita de traditie si din acest motiv turistii au sansa sa se intalneasca cu natura  deoarece,  pensiunea este un loc de relaxare sau plecare catre drumetii si numeroase obiective turistice care se afla comasate doar pe aproximativ 20 km. Rucar este un loc unic, un meleag incarcat de traditie si istorie este un meleag de legatura si un detinator de obiective turistice.
Culoarul Rucar-Bran, strajuit de masivele Leaota si Bucegi, de Iezer - Papusa si Piatra Craiului, constituie o unitate teritoriala bine individualizata. In culoar se intalnesc numeroase regiuni turistice.
- Zona turistica Bran in care principala atractie o reprezinta castelul Bran, dar si formele carstice din complexul Magura-Pestera-Sirnea;
- Zona turistica Podu Dambovitei, aici se intalnesc numeroasele chei si pesteri care alaturi de celalalte forme carstice au contribuit la inscrierea zonei printre cele mai vizitate din Carpatii Meridionali;
- Zona turistica Muscel unde se remarca castrul roman de la Scarisoara-Rucar;
- Complexul de cetati de la Cetatuia;
- Punctele vamale de la Dragoslavele si Rucar;
- Monumentul de la Mateias;
- Zona turistica Tamas-Otic;
- Parcul National Piatra Craiului;
- Pestera Dambovicioarei;
- Pestera cu Lilieci (satul Pestera);
- Prapastiile Zarnestilor (defileu larg de cca 4 km cu pereti de 200 m inaltime);
- Fantanile Domnilor (izvoare resurgente);
- Fantana lui Botorog (izbuc captat);
- Arcadele de la Zaplaz;
- Moara Dracului;
-  Avenul din Grindu (Funduri);
- Masivul Iezer-Papusa (Rucar);
- Barajul Pecineagu;
- Cheile Ghimbavului – se ajunge pornind de la hidrocentrala Rucar.

 

Intre Rucar si Bran se intinde, cale de doar 22,5 km, un spatiu de poveste, cu asezari rustice pitice de-a lungul unui culoar depresionar strajuit, pe de o parte, de Muntii Piatra Craiului, iar de cealalta parte, de Muntii Bucegi. Cu sute de ani in urma, pe aici trecea un cunoscut drum comercial, care lega localitatile Brasov si Campulung.