Oferta Revelion 2022 Pensiune Rucar (30.12.2021 - 03.01.2022)

30.12.2021 - 03.01.2022 | 4 nopti cu pensiune completa 1390 Euro / camera dubla / sejur

Cazare cu pensiune completa mic dejun, pranz, cina si bauturi traditionale (vinul casei, tuica, afinata, visinata).

 

Pensiunea David imbina cu maiestrie traditia si produsele naturale din ferma proprie astfel dvs.veti descoperii gustul rafinat al retetelor romanesti si traditionale 100%.

Joi, 30 decembrie

13:30 - 14:30 Pranz:

- ciorbita de costite afumate cu smantana si ardei iute;

- ciorbita de pui cu taietei;

- friptura de porc la cuptor cu sos;

- pilaf de orez cu legume;

- piure de mazare;

- pastrav prajit /gratar cu mamaliga si mujdei de usturoi;

- desert

- apa plata, apa minerala, cafea.

 

19:00 - 20.30 Cina:

- platouri traditionale romanesti cu produse naturale;

- bulz traditional romanesc servit cu ou ochi;

- pomana porcului servita cu mamaliga si muraturi traditionale;

- friptura de pui la cuptor in sos de vin alb;

- piure de cartofi;

- desert;

- apa plata, apa minerala si cafea.

 

Vineri, 31 decembrie

08:30 - 10:00 Mic dejun

 

13:00 - 14:00 Pranz:

- supa cu galuste;

- ciorba de fasole cu ciolan afumat si ceapa rosie;

- mancarica de mazare cu pui si marar;

- mamaliga cu branza si smantana;

- musaca de cartofi cu smantana;

- salata de gogosari si castraveti murati;

- desert;

- apa plata, apa minerala si cafea.

 

20:00 MASA FESTIVA REVELION 2021- 2022

 

Gustare festiva

- rulada de pui cu prune si nuca;

- rulada de cascaval;

- dobos fantezie;

- aspic;

- ou umplut;

- salata de boeuf;

- salata ciuperci cu castraveti murati si piept de pui;

- salata icre;

- barcuta umpluta cu salata de cruditati;

- ou de prepelita;

- tartina umpluta cu pasta de ton;

- rosii cherry;

- prosciutto;

- pepene galben;

- mozzarella;

- chorizo;

- branza cu mucegai albastru;

- salam de Sibiu.

Peste

- file/rondea de somon cu sos de lamaie;

- orez brun/basmatic.

Fel traditional :

- sarmale cu mamaliga si bacon crocant servite cu smantana si ardei iute.

Friptura:

- muschiulet de porc tras la tigaie cu sos de piper verde/brun.

- friptura de curcan/pui la cuptor cu legume.

- cartofi frantuzesti.

- salata asortata.

- tort.

- cafea.

Open bar: tuica, vinul casei roze, rosu, alb, apa minerala, apa plata, Coca-Cola, Santal de fructe, cafea, Aperol Spritz, Campari Orange, Whisky J&B, vodka cu suc de mere, sampanie, prosecco.

Foc de artificii. Muzica asigurata de DJ Green Sound Music.

 

Sambata, 1 ianuarie

10:30 - 11:00 Mic dejun:

- omleta /ou ochi/ou fiert/ou posat;

- zacusca de vinete, aperitiv vinete si ardei copti, unt, dulceata, telemea, cascaval de Rucar, cas afumat, masline, legume, cereale, lapte, iaurt, ceai, cafea, chiftelute/pui shanghai, salata de vinete, fasole batuta.

 

12:30 – 14:00  Pranz:

- ciorbita de curcan acrita cu bors;

- ciorbita de vita cu smantana si ardei iute;

- friptura la cuptor cu garnitura;

- tocanita de cartofi;

- salata de muraturi;

- desert;

- apa plata, apa minerala si cafea.

 

19:30 – 20:30 Cina:

- spaghete Bolognese;

- tochitura Dobrogeana cu mamaliga;

- gratar mixt;

- garnitura;

- desert;

- apa plata, apa minerala, cafea.

 

Duminica, 2 ianuarie

08:30 - 10:00 Mic dejun

 

13:00 – 14:30  Pranz:

- ciorba de vita cu smantana;

- supa de pui cu galuste;

- friptura la tava cu garnitura;

- carne la garnita;

- desert;

- salate;

- apa plata, apa mineral, cafea.

 

19:30 Cina:

- aperitive;

- pastrama de oaie cu mamaliga;

- friptura vitel cu garnitura;

- salate;

- desert;

- apa plata, apa mineral, cafea.

 

Luni, 3 ianuarie

08:00 -10:30 Mic dejun
Check-out

 

Copiii sub 4 ani au gratuit.

Copiii peste 4 ani au tarif, in functie de varsta!

Copiii peste 16 ani, sunt considerati adulti.​

Propuneri petrecere timp liber

 

Culoarul Rucar - Bran este unul plin de istorie si insemnatate. Pensiunea David ofera turistilor un ambient relaxant si modern dar nu uita de traditie si din acest motiv turistii au sansa sa se intalneasca cu natura  deoarece,  pensiunea este un loc de relaxare sau plecare catre drumetii si numeroase obiective turistice care se afla comasate doar pe aproximativ 20 km. Rucar este un loc unic, un meleag incarcat de traditie si istorie este un meleag de legatura si un detinator de obiective turistice.
Culoarul Rucar-Bran, strajuit de masivele Leaota si Bucegi, de Iezer - Papusa si Piatra Craiului, constituie o unitate teritoriala bine individualizata. In culoar se intalnesc numeroase regiuni turistice.
- Zona turistica Bran in care principala atractie o reprezinta castelul Bran, dar si formele carstice din complexul Magura-Pestera-Sirnea;
- Zona turistica Podu Dambovitei, aici se intalnesc numeroasele chei si pesteri care alaturi de celalalte forme carstice au contribuit la inscrierea zonei printre cele mai vizitate din Carpatii Meridionali;
- Zona turistica Muscel unde se remarca castrul roman de la Scarisoara-Rucar;
- Complexul de cetati de la Cetatuia;
- Punctele vamale de la Dragoslavele si Rucar;
- Monumentul de la Mateias;
- Zona turistica Tamas-Otic;
- Parcul National Piatra Craiului;
- Pestera Dambovicioarei;
- Pestera cu Lilieci (satul Pestera);
- Prapastiile Zarnestilor (defileu larg de cca 4 km cu pereti de 200 m inaltime);
- Fantanile Domnilor (izvoare resurgente);
- Fantana lui Botorog (izbuc captat);
- Arcadele de la Zaplaz;
- Moara Dracului;
-  Avenul din Grindu (Funduri);
- Masivul Iezer-Papusa (Rucar);
- Barajul Pecineagu;
- Cheile Ghimbavului – se ajunge pornind de la hidrocentrala Rucar.

 

Intre Rucar si Bran se intinde, cale de doar 22,5 km, un spatiu de poveste, cu asezari rustice pitice de-a lungul unui culoar depresionar strajuit, pe de o parte, de Muntii Piatra Craiului, iar de cealalta parte, de Muntii Bucegi. Cu sute de ani in urma, pe aici trecea un cunoscut drum comercial, care lega localitatile Brasov si Campulung.